Ervaringen van klanten

Klachten verdwenen
Na eerst vele behandelingen te hebben gehad bij de fysio die geen resultaat hadden voor mijn nekklachten die uitstraalde naar mijn arm ben ik bij Caroline uitgekomen. Na vijf fijne behandelingen zijn de klachten helemaal verdwenen en neemt ze de rest van het lichaam ook mee dit voelt erg fijn. Caroline is een lieve, rustige vrouw die je op je gemak stelt en heel deskundig is! 

 

Eva 

 

***

 

Me-Time

‘Al snel voelde ik me op mijn gemak bij Caroline en nadat ze had uitgelegd wat de behandeling in zou houden ging ze aan de slag. Voor mij voelt het als een cadeautje aan mezelf, even Me-Time. Mijn gedachten staan moeilijk stil en tijdens een behandeling ben ik echt even in het hier en nu, kan ik me overgeven aan wat er gebeurt en ik voel letterlijk de energie stromen door mijn lijf. 

Ik merk dat door de behandeling mijn hoofd mee ontspant en daardoor de ontspanning ook doorwerkt in mijn lijf.’

  

Elke (43 jaar)

***

 

Minder last van artrose 

‘Ik ben bij Caroline gekomen met artroseklachten in mijn heupen en omdat ik last had van kramp in mijn kuiten. Die krampen in mijn kuiten waren na één behandeling over. De artrose is niet weg maar de klachten zijn wel verminderd. Ik ben bijvoorbeeld een stuk minder stram. 

Na een shiatsubehandeling heb ik het gevoel dat alles weer meer stroomt. Ik voel me sterker, alsof er meer energie in mijn lichaam zit.

Ik kom nu meer voor 'onderhoud'. Om te zorgen dat het niet verslechtert. Je hoeft eigenlijk geen klachten te hebben om shiatsu te ondergaan. Het helpt ook voorkomen dat je klachten krijgt. En een shiatsu behandeling is heerlijk ontspannend.’ 

 

Els (61 jaar)

***

Gezonde reset

‘Voor mij is Shiatsu een manier om iedere maand een gezonde reset te ondergaan. Het is heerlijk ontspannend en ik merk iedere keer weer dat ik dan weer de nodige rust en ruimte in mijn lijf en in mijn hoofd krijg; beter en anders dan door sporten bijvoorbeeld.

Dat doe ik al jaren en het afgelopen jaar - doordat ik verhuisd ben vanuit Utrecht - kom ik met plezier bij Caroline. Als ik haar vergelijk met de andere therapeuten die ik inmiddels heb mogen ervaren, kan ik haar omschrijven als:

bijzonder vaardig, met een goede intuïtie/aanvoelend vermogen. En het is gewoon een heel prettig persoon. Op één of andere manier doet ze precies de goede dingen. Soms kom ik als een dweil binnen en een uur later -soms een dag later- ben ik weer herboren.’

 

Rob (56 jaar)

***

 

Angststoornis

'Ik wilde graag shiatsu uitproberen omdat ik last had van een angststoornis. Daarvoor had ik ook behandelingen bij een psycholoog, maar daar ligt de focus op de geest en ik merk de angst ook in mijn lijf dus het was voor mij een logische stap om shiatsu uit te proberen. Ik ben nog steeds blij met deze keuze, want Caroline heeft me geholpen om me meer thuis te voelen in mijn lijf. We hadden iedere behandeling een gesprek over de klachten, de eerste keer iets langer, dat was fijn en daardoor had ik ook het idee dat Caroline goed weet wat ze voor je kan doen. Ik raad het zeker aan om bij Shiatsu Tilburg onder behandeling te gaan. In totaal ben ik 5 keer geweest en ik merk een prettig verschil in mijn lijf, waardoor ik weer meer vertrouwen en ontspanning ervaar.‘ 

 

Heidi (27 jaar)

***

 

Afstemmen op wat op dat moment nodig is

‘Een behandeling bij Caroline voelt als een minivakantie. Caroline stemt de behandeling af op wat er op dat moment nodig is; een bepaalde klacht of een gemoedstoestand of een heerlijke diepe ontspanning.

Ik kom inmiddels een paar jaren. Ik voel me veilig en vertrouwd bij Caroline. Ze kan geweldig spanning weghalen. Desgevraagd geeft ze ook uitleg over wat ze precies doet.

Ik zou iedereen willen aanraden eens een afspraak met haar te maken. Als het bij je past is het een verrijking van het leven. Gun jezelf dit.’


Valérie
***

 

Meer inzicht

‘De behandelingen bij Caroline vond ik fijn en hebben me vooral veel inzicht gegeven in hoe mijn lichaam en geest samenwerken. Ik vond het ook fijn hoe ze rust weet te creëren in de ruimte.’ 

  

P.J.  (30 jaar)

***