Behandelingen

Coronamaatregelen

Vanwege het coronavirus, heb ik een aantal maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Dat betekent het volgende:

Ik behandel alleen ‘corona negatieve mensen’ dat wil zeggen dat ik niet behandel als je Corona hebt of het risico bestaat dat je het hebt. 

  • Neem zelf een handdoek mee waarop je kunt liggen.
  • Toiletbezoek kan alleen als dat echt noodzakelijk is.
  • Betaal niet contant, je krijgt een factuur achteraf, deze kun je betalen via een bankoverschrijving.
  • Na elke behandeling vervang ik de hoezen van de kussentjes en de doek die onder je hoofd ligt. 

Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op. 
 

Disclaimer. Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak ga je akkoord met dit risico.

 

Wees welkom!

 

Over de behandeling
De behandeling is altijd een samenwerking tussen ons beiden. Jij geeft aan wat je wensen en/of klachten zijn en samen kijken we wat jij nodig hebt om te ontspannen en van je klachten af te komen. Hiervoor stel ik je wat vragen vanuit een holistisch perspectief. Geen enkele behandeling is hetzelfde. De ene keer werk ik heel dynamisch, de andere keer heel rustig en subtiel, net wat jij op dat moment nodig hebt. 

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel of zit je op een massagestoel. Hierbij houdt je je kleren aan. Het is het fijnste als je comfortabele (sport)kleding draagt waarin je gemakkelijk kunt bewegen. 

 

Er zijn meerdere shiatsu-stijlen en ook elke behandelaar heeft weer zijn eigen manier van werken. Ik ben opgeleid in de Zen-Shiatsu van Masunaga aangevuld met technieken uit de Thaise Yogamassage. Uiteindelijk zijn alle stromingen gericht op het opheffen van blokkades en het laten stromen van qi.